бил на банкета на Софийската районна прокуратура Мартин Божанов-Нотариуса общувал

...
 бил на банкета на Софийската районна прокуратура Мартин Божанов-Нотариуса общувал
Коментари Харесай

Прокурор от банкета с Нотариуса: Той стоеше срещу Зартова, говореше с адвокат Велимир Атанасов

 бил на банкета на Софийската районна прокуратура Мартин Божанов-Нотариуса общувал единствено с юрист Велимир Атанасов. Това описа прокурор Георги Обидимски от СРП пред Прокурорския съвет.

Кадровият орган продължи и през днешния ден чуването на прокурори, на което ги пита дали са видели Нотариуса на коледното празненство на СРП през 2021 година в Банско 

Оказа се, че Нотариуса бил видян от прокурор Обидимски, който е в СРП от 2014 година Направило му усещане, че на банкета участва човек, който не познава. Той не видял Нотариуса да беседва с някой от сътрудниците му, не се и запознавал с него.

Всъщност, когато го видял, прокурорът не знаел кой е индивидът,  след това обаче изгледал  следствието на Антикорупционния фонд, и схванал. Притеснил се доста.

" Не съм го видял да танцува или да комуникира с някой от сътрудниците. Същото не се отнася до юрист Велимир Атанасов ", изясни прокурорът в отговор на въпрос какво е правил Божанов на празненството. Атанасов говорел със Зартова. Те стояли на масата против нея.  Двамата разговаряли между тях.

" Ако знаех кои са хората, нямаше да участвам на този прием ", сподели прокурорът.
Срещу Зартова стояха, двамата бяха малко отделени от останалите. Срещу тях беше прокурор Зартова. Не съм видял той да беседва с прокурор Зартова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР